Mudringsfartøy

Massetransporttjenester med spesialbygde splitt lektere

Planlegger dere et nytt prosjekt?

FRØY

Frøy, vårt største mudderapparat, er utstyrt med en kraftig Sennebogen 6130 og dedikert til et bredt spekter av oppgaver.

Primært fokusert på mudring, har Frøy også kapasitet for varierte løfteoperasjoner. Med tre støttebein som kan nå ned til -15 meter, sikrer Frøy en stabil arbeidsplattform. For tilfeller der støttebeinene ikke kan nå bunnen, er Frøy utstyrt med fire vinsjer med ankere som settes ut, slik at apparatet forblir i riktig posisjon under arbeid.

Frøy har et utvalg av graveverktøy for å håndtere alle typer graveoppdrag. Dette inkluderer en miljøgrabb (8m³) for mudring av forurensede masser, en mudringsgrabb (5,5m³) på 15 tonn, samt en stjernegrabb (9 tonn) ideell for mudring av stein.

GERD STENSEN

Gerd Stensen er et spesialfartøy designet for effektiv pumping av sand fra havbunnen.

Med en kraftfull pumpe som kan håndtere opptil 500m3 per time, gir Gerd Stensen optimal ytelse. I tillegg til å være utstyrt med en grabb for lossing, har fartøyet også muligheten til å pumpe masse direkte ut av lasterommet. Fartøyet har en lastekapasitet på 630 tonn.

TYR

Dette er et kompakt mudderapparat, som ikke bare er utstyrt med en kraftig 90tonns bakgraver, men er også utstyr med egen borerigg.

Tyr er utstyr med en rekke ulike graveredskap, inkludert ripper, stor og liten skuff for håndtering løse og faste masser, samt miljøskuff for mudring av forurensede masser. I 2023 ble det montert en ny Hitachi 890 bakgraver. 

Vår ekspertise

Vårt utstyr